Dietista- Nutricionista Anna Sauló

Anna Sauló, sóc Dietista- Nutricionista especialitzada en Alt Rendiment

Anna Sauló Dietista Nutricionista

Sóc diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (UB). Durant els primers anys d'activitat professional vaig col·laborar amb l'Hospital Clínic de Barcelona dins de la Unitat d'Educació Terapèutica i Readaptació Funcional del Servei de Reumatologia, on vaig dur a terme la meva tasca de nutricionista i investigadora durant 6 anys.
Em vaig especialitzar Nutrició i Dietètica Esportiva realitzant pràctiques al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès i cursant el Màster en Activitat Física i Salut per la Universitat Internacional d'Andalusia (UNIA), així com el Postgrau en Nutrició Esportiva (UB ). Em vaig acreditar com antropometrista Internacional Nivell II per la International Society fot the Advancement of Kineanthropometry (ISAK), a més de realitzar diversos cursos en nutrició esportiva i tallers sobre mètodes per a l'estimació de la composició corporal. També vaig realitzar el Màster oficial en Ciències de la Infermeria a la Universitat Jaume I (UJI).
Actualment sóc Professora del Postgrau de Nutrició Esportiva del Col·legi Català de Dietista-Nutricionistes (CODINUCAT) i Professora del Màster en Bases Biològiques per a l'Assessorament Nutricional i Esportiu Personalitzat, per la Universitat Miguel Hernández d'Elx i del Postgrau en Nutrició, Salut i Rendiment Esportiu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
Imparteixo docència a nivell presencial i online en diversos cursos de Nutrició i Dietètica Esportiva.
He estat assessora Científica de la Societat Espanyola de Dietista-Nutricionistes (2013-2015), i coautora de comunicacions orals en congressos, nacionals i internacionals, de Reumatologia, Traumatologia. Sóc coautora del llibre "La Dieta Intel · ligent per a Runners" (2013), "Entrenament en dejú 1 i 2" (2015), "Sóc Vegetarià i Esportista" (2017), entre d'altres.
Sempre he compaginat la meva formació amb la tasca assistencial, atenent a clients i esportistes en consulta, ajudant a les persones a aconseguir els seus objectius de salut i esportius amb un tracte personalitzat.
A més, compagino la faceta professional amb esports aquàtics com el paddlesurf i kitesurf, i carreres de mitjana i llarga distància tant en carretera com en muntanya.

Pots conèixam a través de la meva web annasaulo.com o a les Xarxes Socials Facebook i Tuiter

Anna Saulo

 

 

AC FISIOTERÀPIA

  Carretera Matadepera 155,
Terrassa, 08225, (Barcelona)

  93 734 35 88