Preparador Físic Oriol Bruguera

Oriol Bruguera, sóc Graduat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport

Preparador Físic, Oriol Bruguera

Graduat en Ciències de l’activitat física i de l’esport, vaig decidir emprendre aquest camí per la passió incondicional cap a l’esport en totes les seves vessants.

Des del 2015 vaig tenir la sort de poder créixer personalment i poder aplicar a la pràctica tots els coneixements que anava adquirint durant la carrera en equips d’escola i sèniors de segona categoria d’hoquei herba com a preparador físic.

El 2018 vaig tenir la gran oportunitat de poder-me fer càrrec de la preparació física dels dos equips sènior femení i masculí de màxima categoria nacional d’hoquei herba, en el CD Terrassa Hoquei. En aquesta etapa curta però a la vegada apassionant he pogut tenir la sort de poder conèixer tot el que comporta la preparació física en termes de planificació de càrregues i prevenció de lesions en l’esport d’èlit.

La meva passió i voluntat de créixer com a professional de l’esport va cada dia a més gràcies a l’experiència adquirida fins al moment, i amb moltes ganes de poder créixer en altres àmbits de l’esport.

Amb l’objectiu de desenvolupar-me dins del sector de l’activitat física i la salut, m’apassiona el nou món de la readaptació esportiva en esportistes, un nou àmbit que sorgeix dins del món de l’esport i on es complementa perfectament amb els diferents tipus de professionals de la salut, com els fisioterapeutes i els C.A.F.E. 

Créixer dia a dia dins d’aquest apassionant món de l’activitat física, la salut i l’esport és l’objectiu que m’omple per seguir estudiant i treballant per ser millor professional i saber portar a les persones a les seves màximes capacitats.

Pasió incondicional per l'esport en totes les seves vessants.

La salut i l’esport és l’objectiu que m’omple per seguir estudiant i treballant.

AC FISIOTERÀPIA

  Carretera Matadepera 155,
Terrassa, 08225, (Barcelona)

  93 734 35 88