Classes Grupals

Organitzem classes en grups reduïts de Pilates, Gimnàstica Abdominal Hipopressiva i Escola Maternal

Pilates

El Mètode Pilates és un sistema d'entrenament físic inventat a principis del segle XX per l'alemany Joseph Pilates. Es basa essencialment en el treball dels músculs centrals amb la finalitat de reforçar els abdominals profunds i el sòl pèlvic, entre d'altres. Aquest grup muscular ens ajuda a mantenir l'equilibri del cos i l'estabilitat de la columna vertebral. Els exercicis se centren en moviments controlats, molt conscients i coordinats amb la respiració, amb la finalitat de crear un cos harmoniós, coordinat, musculat i flexible. És un esport molt tècnic, on la correcta execució dels diferents elements que componen cada exercici és més important que el nombre de repeticions o sèries.

Gimnàstica Abdominal Hipopressiva

Consisteix amb uns exercicis enfocats a reforçar la musculatura abdominal protegint el sol pelvià, prenent consciència de la postura i sent conscients en tot moment de la respiració.

Escola Maternal

Classes teòriques i pràctiques per preparar, acompanyar i empoderar la futura mare de forma física, mental i emocional perquè arribi en les millors condicions al naixement del seu fill/a.

 

Classes Grupals

AC FISIOTERÀPIA

  Carretera Matadepera 155,
Terrassa, 08225, (Barcelona)

  601033639