Clínica de fisioteràpia a Terrassa

A la nostra clínica a Terrassa som especialistes en diferents àrees de la fisioteràpia. Demana'ns cita, t'ajudarem.

Benvingut a AC Fisioteràpia, una clínica de fisioteràpia a Terrassa amb més de 15 anys d'experiència.


T'ajudarem a millorar.

A AC Fisioteràpia estem especialitzats en el tractament dels trastorns musculesquelètics. Això es refereix a diverses patologies, no només relacionades amb l'esport, si no també
relacionades amb les activitats de la vida diària.  Per això, la nostra clínica de fisioteràpia a Terrassa estudia cada cas, des de l'origen, fins a l'evolució, per determinar el tractament més efectiu.

Clínica de fisioteràpia a Terrassa

Instal·lacions amb sales individuals

Amb més de 165 metres quadrats d'instal·lacions, disposem de 4 sales independents, per oferir-li un tractament individualitzat. Disposem d'un gimnàs per classes en grup de Pilates, Gimnàstica abdominal hipopressiva, Escola Maternal i entrenament per a corredors.

També realitzem anàlisi de la biomecànica, enfocada a esportistes, per tal de millorar l'eficàcia i els resultats i prevenir les lesions.  

Clínica de fisioteràpia a Terrassa

El nostre gimnàs: Classes en Grup, xerrades i tallers

A AC Fisioteràpia entenem que el millor tractament és sempre la prevenció. Per això, al gimnàs clínica de fisioteràpia a Terrassa impartim classes a grups reduïts o prescribim exercicis com a eina de millora i recuperació en certs tractaments. Les nostres especialitats són el Pilates, la Gimnàstica Abdominal Hipopressiva, Escola Maternal i la PreHab (per a corredors)

A més a més, disposem de l'espai i els mitjans audiovisuals necessaris per impartir cursos, xerrades i tallers, enfocades a difondre coneixements de salut per a professionals i pel públic en general.

 Clínica de fisioteràpia a Terrassa

Professionals amb formació contínua, implicats amb cada pacient.

AC Fisioteràpia el componem un equip de professionals sanitaris, especialitzats en diverses àrees, per adequar-nos a la diversitat de patologies amb un enfoc més precís. Treballem amb vocació i implicació, per entendre les circumstàncies concretes de cada pacient. Només així podem escollir el millor tractament.

Clínica de referència pel tractament de les lesions del corredor

La nostra clínica de fisioteràpia a Terrassa està vinculada a La Clínica del Corredor, entitat de reconegut prestigi mundial. Estem acreditats com a Clinica Especialitzada i som experts en la prevenció i el tractament de les lesions del corredor. 

Clínica de fisioteràpia a Terrassa

AC FISIOTERÀPIA

  Carretera Matadepera 155,
Terrassa, 08225, (Barcelona)

  601033639