Fisioterapeuta Albert Carrère

Albert Carrère Segarra, sóc Fisioterapeuta col·legiat 4.035 a AC Fisioteràpia.

fisioterapeuta albert Carrere segarraApassionat de l'esport i motivat pel seu entorn em vaig decidir per la fisioteràpia com a carrera professional. Un cop acabats els estudis l'any 2002 en E.U. Gimbernat, vaig prendre consciència de l'ampli abast que té la fisioteràpia per millorar la salut de les persones.
Vaig poder aplicar els meus coneixements molt ràpidament amb una feina que m'enriqueix cada dia amb un gran nombre de pacients que acudien per tractar-se de lesions molt diverses. Alhora que millorava les tècniques, em formava i adquiria nous coneixements, vaig tenir l'oportunitat d'accedir al lloc de fisioterapeuta en la màxima categoria nacional d'hoquei herba, aquí vaig aprendre a diagnosticar de forma ràpida i precisa i optimitzar al màxim els tractaments amb un espai molt curt de temps.
Alhora que compaginava diferents llocs de treball va ser el 2005 quan em va sorgir l'oportunitat d'iniciar-me com a docent, una altra forma de desenvolupament professional. Aquesta tasca la segueixo compatibilitzant amb la meva feina actual i em permet compartir i actualitzar conceptes alhora que m'aporta grans satisfaccions personals.
El 2006 em vaig interessar per les lesions a la feina i durant els següents dos anys complementant meva formació amb estudis Superiors de Tècnic en la prevenció de riscos laborals, el que em permet tenir una visió molt més precisa en aquest camp.
Amb ganes de consolidar-me com a fisioterapeuta i dirigir el meu negoci vaig decidir obrir la Clínica AC fisioteràpia a 2009 on actualment exerceixo la meva professió i aplico els valors en els quals crec i les teràpies que defenso, tenint cura de les particularitats de cada pacient.
Relacionat amb la meva pràctica esportiva, sent conscient del gran nombre de corredors i de la gran afició per les curses que hi ha actualment em vaig especialitzar en la prevenció i el tractament de les lesions en la carrera a peu. Actualment co-dirigeixo La Clínica del Corredor.com ™ a Espanya i imparteixo formació especialitzada en tot el territori.

 

Pots conèixa'm a través de les Xarxes Socials Facebook i tuiter

 

AC FISIOTERÀPIA

  Carretera Matadepera 155,
Terrassa, 08225, (Barcelona)

  601033639