Fisioterapeuta Marina Guallar

Marina Guallar, sóc fisioterapeuta especialitzada en fisioteràpia Neuromusculoesquelètica i Sòl Pèlvic

fisioterapeuta Marina Guallar

Després de treballar durant dos anys com a quiromassatgista, vaig decidir fer un pas més que em permetés poder tractar pacients amb patologia, així vaig iniciar els meus estudis en fisioteràpia. Des del 2011 col·laboro amb diferents centres relacionats amb l'àmbit de l'esport.

El meu esperit inquiet m'ha portat a realitzar formació de postgrau, especialitzant-me en el camp de la fisioteràpia neuromusculoesquelètica i amb especial interès en el treball de cinesiteràpia (exercici-control motor...)

M'he especialitzat en la prevenció i el tractament de les lesions en els corredors, seguint diferents formacions per adquirir coneixaments sòlids i estic reconeguda per La Clinica del Corredor. 

Des de 2012 dono classes de pilates, GAH i hidrocinesiteràpia per a grups especials com embarassades, pacients oncològics...

He cursant el Màster Universitari en Fisioteràpia NM i en Sòl Pèlvic i actualment he iniciat la meva tesi doctoral basada en el Sòl Pèlvic i les dones corredores, obrint-me camí al camp de la investigació.

AC FISIOTERÀPIA

  Carretera Matadepera 155,
Terrassa, 08225, (Barcelona)

  601033639